субота, 20 червня 2015 р.

відкладення солей лікування народними засобами

 У медицині немає такого суворого поняття, яке можна застосувати до відкладення і накопичення солей. Захворювання, під якими пишуть такий діагноз, можуть бути утворені з різних причин, і відповідно, мати різні засоби усунення недуги. Результат - захворювання кишечника, нирок, печінки, неправильна робота інших людських органів, які відповідальні за процеси метаболізму в організмі, і як наслідок, можуть виявитися явною причиною виникнення і надалі накопичення цих солей. Хочеться сказати, що харчова сіль, якою ми солимо їжу, безпосередньо не має ніякого відношення до виникнення сольових відкладень. Як показують дослідження фахівців, харчова кухонна сіль за хімічним складом має великі відмінності від солі, що осідає в організмі. Значить, кухонна сіль особливо не робить впливу на саму хворобу. Відкладення відбувається в тканинах людини: м'язах, хребті, суглобах. З відкладеннями можна успішно боротися - треба тільки визначитися з вільним часом, і нарешті, приділити собі трішки уваги. Для усунення надлишок солей, застосовують різні рецепти, взяті у нашого народу і увійшли до народну медицину. Окремі, прості рецепти ми зараз розглянемо. У селах Росії лікувалися, наприклад, зібраним восени, коренем соняшника. Коли всі соняшники висохнуть і повністю визріють, потрібно викопати корінь. Зазвичай, це все робиться вручну. Коріння дуже потужні. Від маленьких корінців позбавляються, а той корінець, що самий товстий, йде про запас. І чим більший корінь, тим більш потужні його лікарські властивості. Його чистять, висушують і далі вже подрібнюють. Наступний крок - підготовлені коріння, вже можна використовувати безпосередньо для виготовлення лікувального напою для усунення сольових відкладень з організму. 1 стакан коріння дрібно-дрібно робиться, кладеться в емальований чашу і заливається спеціально заздалегідь приготовленим окропом, в кількості 3 літрів. Суміш кип'ятиться і після закінчення 3-х хвилин забирається з вогню. Далі, відвар виливається в окремий посуд, і ту кількість, що злили, потрібно вжити в якості пиття за 2-3 дні. Лікувальний відвар п'ється між сніданком і обідом, між обідом і вечерею і перед сном, повідомляє zabolel. net. Ті корені, що залишилися після першого заварювання, не можна викидати, їх складають у холодильник. І як тільки випивається перша порція, беруться наші корені з холодильника - готується друга порція. Єдине, необхідний час кип'ятіння складе 10 хвилин. Далі лікувальна суміш окремо зливається, використовується за призначенням тривалістю не більше 3 діб. Ті корінці, які у нас залишаються після другої заварки, не викидаються - кладуться знову в холодильник, саме вони послужать для приготування третьої порції. Напій готується по вищевикладеної рецептурою, єдине, кип'ятити відвар необхідно 15 хвилин. Відвар приготований зливається, протягом 3-х діб використовується. Тепер уже, після третьої заварки, потрібно корінці викинути. Далі, за описаною черговості, робиться напій зі свіжої заготовки коренів. Лікування триває 1 місяць. Рекомендується на цей час себе захистити від пиття різних напоїв, що містять алкоголь, прибрати з їжі гостре, що не їсти кислу їжу і солону. Ще один метод позбавлення - це лікування картоплею. Береться картопля, в кількості приблизно 1 кг, з шкіркою. Відмивається щіткою вся поверхня. Потім слід розрізати на кубики 2 лютого см, що не обрізаючи шкірки. Попередньо підготуємо воду, накип'ятити 3 літри. Цією водою заливається картопля, сіль виключаємо. Ставиться на пальник до закипання суміші. Далі, зменшується вогонь, і відвар вариться близько 1,5 години. Приготований відвар остуджують і віджимається. Випивати 1-2 кухлі три рази на день. Терапія триває 40 днів. Познайомимося з ще одним сільським способом щодо запобігання сольових відкладень. Це корки від кавунів. Свіжі кавунові кірки кладуться в нагрітий духову шафу, і там перебувають до повного висушування. На кавомолці мелятся в порошок. Пити порошок 3 рази на день перед прийомом їжі по половині чайної ложки, слід запивати нехолодною водою. Щоб попередити відкладення непотрібних солей існують нескладні правила: - їжу, що має білкову цінність, бажано з'їдати в помірних кількостях; - зменшити раціон їжі, що містить різні жири; - при з'їданні високобілкових продуктів, для найкращого засвоєння вживати їх зі свіжими овочами; - бажано якомога рідше споживати різні соуси, кетчупи, різні прянощі, тісто листкове; - не мати звичку запивати в момент прийому їжу; - Менше їсти різні продукти, що містять значну кількість солі і різні гостроти.

Немає коментарів:

Дописати коментар