пʼятниця, 19 червня 2015 р.

Як поліпшити роботу кишечника? Народні методи лікування | Народна медицина | Дієти

Статті про Здоров'я Як поліпшити роботу кишечника? Проблеми регулярної роботи кишечника, його щоденного очищення страждають багато людей. Я не знаю статистику з цього питання в Росії, а ось в Америці 2.5 млн .. чоловік щорічно звертаються до доктором з приводу запорів, при чому, левова частка є жінки. 125 тисяч чоловік щорічно захворюють раком товстої кишки, 150 тисяч чоловік захворюють щорічно на рак підшлункової залози. Обстеження та лікування хворого з запорами в Америці становить 12.5 тисяч доларів. Запор завдає великої шкоди здоров'ю людини. Відбувається внутрішня інтоксикації, підриває імунітет, напружену роботу нервової системи, постійні головні болі, але і не тільки - запори приводять до зашлакованості, до напруги роботи всіх систем на початку, а потім до захворювання. А що ви хочете? Продукти обміну речовин на клітинному рівні, на рівні всього організму повинні бути виведені з організму. Запор є симптомами інших захворюванні. Шкода, що наші лікарі при призначенні лікування ігнорують цей фактор. Причини запорів, недостатнього, регулярного очищення кишечника можуть бути різні, це і неправильні харчові звички, харчові пристрасті, недостаточноепотребленіе води, це і психогенні чинники, це і захворювання вищестоящих органів шлунково-кишкового тракту - шлунка, печінки, підшлункової залози. Це, врешті-решт, може бути захворювання судин. Потрібно відзначити і той факт, що якщо ви налагодите в ідеалі роботу кишечника, то з часом відходять і інші захворювання, якщо цілеспрямовано на них впливати. В ідеалі, народні цілителі визначають, що кишечник повинен очищатися як мінімум один раз на день, бажано в один і той же час. Самий ідеальний варіант, це після кожного споживання їжі. Офіційна медицина ставить діагноз запору, коли очищення кишечника відбувається рідше, ніж один раз на два-три дні. • Почнемо з харчових звичок: як ми вживаємо їжу, в поспіху або ретельно пережовуємо у роті, або робимо все це на бігу все це впливає на подальше засвоєння і переварювання їжі. Їжа повинна бути ретельно подрібнена і пережована у роті, потрібно прагнути до того, що вона повинна бути перетворена в кашку, багата, змочена слиною і тільки тоді проковтну. Не ковтайте її шматками, шлунок не здатний переварити таку їжу, або буде довго затримуватися в шлунку. Їжа, що не правильно оброблена на першому етапі травлення буде складніше перероблятися далі. Всю їжу, яка б вона не була, жувати доти, поки вона не перетвориться в роті в рідину. Тільки потім ковтати. По-перше, людина швидше наїдається. По-друге, шлунку не доведеться працювати змором, як це буває після ковтання непережёванних шматків. По-третє, це позбавить від закрепів, які є першою причиною сотень хвороб, особливо цукрового діабету. Це виключить засмічення організму шлаками, отруєння печінки токсинами від великого скупчення калових мас. Завжди перед їжею є (жувати!) Капусту або будь-які салати. Після закінчення прийому твердої їжі ніколи не приймати їжу рідку (чай, кава, соки, сироватку ...). Тільки після хоча б однієї години. Завжди починати трапезу з рідкої їжі, закінчувати твердої! Змушуйте себе довго жувати їжу! Мене часто запитують, яка ж з усіх заповідей найважливіша для хворого. Я вважаю саме цю - пережовування їжі до стану рідини! • Далі, відмовтеся від рафінованої їжі. Подивіться, що знаходиться на прилавках наших магазинів. Рафінована їжа, яка не містить харчових волокон, зате містять велику кількість цукру, всіляких підсилювачів смаку, стабілізаторів, хімічних барвників і всіляких добавок, ні чого не мають з здоровою їжею є основними продуктами харчування нашого населення. І це не кажучи про препарати, якими оброблялися ці продукти при вирощуванні та для зберігання. • Звичайно, харчова промисловість зробила крок далеко за останні 50-100 років, і я не тягну вас назад в середньовіччі, але при виборі продуктів треба бути обачним. Відмовтеся від чіпсів, чупсов, спрайтів, пепсі, що містять велику кількість цукрів, всіляких ненатуральні харчові добавки. Звичайно, ця рекомендація тим, хто зацікавлений у зміцненні свого здоров'я. • Відсутність в їжі пектинів сприяє уповільнення перистальтики кишечника. Пектини знаходяться в овочах, фруктах. Овочі, буряк, яблука пектини, соки з м'якоттю, хліб висівковий сприяють роботі кишечника. • Висівки, геркулес овочі, зелень також сприяють очищенню, але на перших порах може бути здуття, больові відчуття. У цих випадках дуже ретельно пережовувати їжу, і вживайте в малих кількостях. • М'ясо, рис, манка затримують перетравлення, тому м'ясо вживайте разом з великою кількістю овочів. А от рис очищає не тільки кишечник, але і весь організм. Потрібно тільки правильно готувати, якщо ви його розварити до стану рідкої каші, з невеликою кількістю солі, тоді така каша збере всі шлаки з усього живота. • Хліб білий знову таки рафінований продукт, не сприяє кращій роботі кишечника, краще відмовитися від булочок і свіжого хліба , це сприяє бродінню, дисбактеріозу кишечника. Краще їсти висівковий хліб, сухарики. • Англійці щоранку починають день з геркулесовой каші, весь шлунково-кишковий тракт працює в таких випадках без збоїв. Я раджу вам додавати при приготуванні цієї каші курагу. На одну порцію береться половина склянки геркулесу, 5-10 плодів кураги. Для позбавлення кураги від продуктів консервації, прокип'ятіть її 2-3 хвилини, а потім подрібніть і додайте в крупу, і варіть не більше 10 хвилин. Така каша сприяє відновленню всього шлунково-кишкового тракту, щоденного очищенню кишечника. А закінчують свій день вживанням склянки кефіру. При чому, кефір допомагає не тільки нормальному травленню, але допомагає ниркам справлятися зі своїми функціями. • Далі, доктора при запорах призначають висівки. Починати треба з однієї чайної ложечки, після звикання організму можна довести до двох столових ложок. Висівки можуть бути з мінеральними добавками, таким як кальцій. Але народні методи лікування рекомендують застосовувати замість висівок пророщену пшеницю. Потрібно правильно її проростити, додавати в їжу 2-3 ложки, вирішуються багато питань щодо відновлення здоров'я, за рахунок того, що в ній дуже багато вітамінів групи В. Пророщена пшениця лікує і відновлює багато органів і системи організму. Як її приготувати і вживати на сайті є інформація. • Вживайте овочеві і фруктові соки разом з м'якоттю. • На ніч пийте кефір. • Дуже добре допомагає коли в кефір покласти 1 ложку меду. • Знизьте споживання цукру або відмовтеся від нього зовсім, замінивши його на мед. • Ми не можемо відмовитися від чаю, але потрібно, щоб чаї були не дуже гарячими, і не дуже концентрованими. І потрібно пам'ятати, якщо ми чай заварюємо до 3-ох хвилин, то він бадьорить, а якщо заварюємо більше 5 хвилин, то він заспокоює. • А от кава, газовані напої, капуста підсилює здуття живота. При чому свіжа капуста викликає бродіння, а ось квашена не викликає бродильні процеси. З овочів дуже добре допомагають буряк, як свіжа, так і варена, а також моркву. Потрібно пам'ятати, що морква потрібно вживати з жирами. Ці овочі хороші і в овочевих супах. Для того щоб не було дискомфорту при вживанні овочів фруктів, то фрукти вживайте окремої їжею. Свіжі овочі пережовувати до стану кашки, поступово організм звикне до вживанні такої їжі. • Якщо ж така дієта не допомагає, то можна зробити такий склад: 300 грамів меду, 300 грамів соку лимонів, 300 грамів провернути через м'ясорубку волоських горіхів, 300 грамів провернути через м'ясорубку родзинок без кісточок, 300 грамів кураги провернути також через м'ясорубку. Все ретельно перемішати. Є по одній ложці вранці перед сніданком, теж ретельно пережовуючи. • Якщо змінюється консистенція калу з утворенням горішків, потрібно звернутися до лікарів. Це так званий спастичний коліт. При спастичних колітах причини можуть носити неврологічний характер. Причини тут, як правило, стреси, напруження м'язів і тканин. Але це і гастроентерологічні причини, т. Е. Причини шлункові, печінкові, підшлункової залози. Антидепресанти, спазмолітики призначають тільки доктора. • Вживання рідини є важливим для роботи кишечника. Пити треба не менше 8-ми склянок рідини, це разом з чаями, супами, т. Е. Рідини. Якщо ви мало вживаєте рідини, то калові маси ущільнюються. Прийом рідини бажано за півгодини до прийому їжі, це не буде розріджувати харчові соки і вся їжа, поступаемая в шлунок буде перероблятися нерозбавленим шлунковим соком. • Або можете пити після прийому основної їжі через 1.5 - 2 години. При цьому організм не набирає вагу, якщо ж ви будете пити відразу після прийому їжі, то організм буде переробляти їжу розведеним шлунковим соком, їжа буде довше знаходиться в шлунку. І за багатьма джерелами оздоровчої літератури організм набирає зайву вагу. • Важливо пити не тільки чай, соки, мінеральну воду, а й, насамперед чисту джерельну воду, не хлоровану з-під крана, а джерельну і не кип'ячену. Якщо такої немає, то готуйте вдома максимально знешкоджену від хлору та інших способів знезараження. Підберіть хороший фільтр, стежте за своєчасною зміною картриджів. Відстоювати хлоровану воду. • Пити чисту воду в потрібному обсязі необхідно, бо всі біохімічні процеси в організмі йдуть тільки при наявності чистої води. Читаючи оздоровчу літературу, знаходиш багато прикладів одужання людей від багатьох важких хвороб тільки за допомогою достатнього вживання води. Потрібно пити не менше 8-ми склянок рідини. Природно, привчати себе пити достатню кількість води потрібно поступово. І консультації лікаря з цього питання необхідна, тому що при деяких захворюваннях є протипоказання. http: // zdravclub. ru Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.

Немає коментарів:

Дописати коментар